';

B&B Bourtange

Op zoek naar een B&B vlak bij Bourtange?

Ruim en huiselijk B&B op 13 minuten rijden van de Vesting

Overnacht in een comfortabel B&B in de omgeving van Bourtange

Op zoek naar een B&B vlak bij vesting Bourtange? B&B Sellingen ligt op slechts 13 minuten rijden (of 27 minuten fietsen) van Bourtange.

Altijd al de vesting willen bezoeken? Dan is ons B&B een prachtige overnachtingsmogelijkheid dicht bij Bourtange. Heerlijk verblijven als je op zoek bent naar natuur, ruimte en cultuur.

B&B Sellingen biedt je een ruim (vakantie)appartement voor tot 2 personen. Je hebt een eigen terras en ingang. Winkels, bezienswaardigheden, horeca en de mooie natuur van Westerwolde liggen op enkele minuten loopafstand van de Bed & Breakfast.

Geniet van natuur en cultuur in Sellingen

Overnacht in de parel van Westerwolde

Onze Bed & Breakfast is gelegen in het prachtige en nostalgische Sellingen (in de gemeente Westerwolde). Een prachtig gebied voor iedereen die houdt van cultuur en natuur. Vlak bij Bourtange. Of je nu wilt onthaasten, op zoek bent naar een zakelijke overnachting of houdt van fietsen en wandelen. In Sellingen vind je het. Sellingen is een prachtige locatie als je op zoek bent naar een B&B vlak bij Bourtange.

B&B Sellingen is gelegen in een rustige woonwijk. Het dorpscentrum (winkels en horeca), bezienswaardigheden en prachtige natuur liggen op loopafstand.

Sellingen omgeving van B&B
Interieur van B&B Sellingen (Westerwolde)

Ruim appartement met eigen oprit

Comfort, rust en privacy in een zeer complete accommodatie

Onze Bed & Breakfast is een huiselijk appartement met een ruime woon/eetkamer (35m²), uitgebreide keuken, een tweepersoons slaapkamer en badkamer met toilet, douche, haardroger en vloerverwarming. Bij B&B Sellingen geniet je van een comfortabel en sfeervol appartement met eigen oprit en ruimte voor je auto, fietsen of motor.

Bepaal zelf je verblijfsvorm. Bepaal of je de koelkast wilt laten vullen voor ontbijt (niet bij prijs inbegrepen).

Je bent welkom bij B&B Sellingen!

Kom ook genieten in Sellingen

Het is heerlijk leven in Westerwolde! Ons eerste huisje huurden we in Sellingen en nu hebben we hier een woning gekocht. Wij zijn erg actief en genieten dagelijks van de rust, natuur en cultuur die Sellingen te bieden heeft. Het plezier van verblijven in Westerwolde delen we graag met je. Daarom zijn we een Bed & Breakfast gestart aan onze woning in Sellingen.

  • Volop cultuur en natuur in Sellingen.
  • Veel wandel en fietsroutes in de regio.
  • Zeer compleet en huiselijke accommodatie.
  • Bepaal zelf je verblijfsgemak (wel/geen onbijt)

Je bent van harte welkom bij onze Bed & Breakfast in Sellingen. Wij staan graag voor je klaar en adviseren je graag over de mogelijkheden in de regio maar we gunnen je ook je privacy. Kom jij ook genieten van onze ruime, schone en huiselijke Bed & Breakfast?

Je bent van harte welkom!

Anja en Kor